Autorijschool OP WEG

Rianne van Leeuwen
Peter van Leeuwen

Molendijk 6
3466 NB Waarder

0348 - 502054
06 - 21200998
06 - 23377220

info@autorijschool-opweg.nl

Zie hier onze privacy verklaring

Tussentijdse toets (TTT)

 

Je kunt er voor kiezen om op ongeveer driekwart van je rij-opleiding een TussenTijdseToets (TTT) te doen. Dit is een rijtest die door een examinator van het CBR wordt afgenomen. Zo kan je alvast een idee krijgen hoe het echte examen in zijn werk gaat. Nervositeit wordt zo bij heel veel kandidaten weggenomen. Een TTT duurt net zolang als een praktijkexamen.

 

Na afloop van de toets bespreek je met de examinator en je rij-instructeur het resultaat en krijg je advies over de examen onderdelen waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Deze adviezen schrijft de examinator voor je op op een advies formulier.

 

Als je de bijzondere manoeuvres goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens je eerste rijexamen. Dit staat dan ook vermeld op je advies formulier. Neem dit formulier mee naar je eerste praktijkexamen. Dit is zeker van belang als je vrijstelling hebt voor je bijzondere manoeuvres. Ook kan dit formulier bij twijfel over de examen uitslag de doorslag geven!!

 

De praktijk wijst uit dat een TTT je kans op slagen aanzienlijk vergroot.

 

Wij zeggen: DOEN!!

 

Let op: Om een TTT te doen moet je wel in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en een geldig theorie certificaat.

 

© PetRia webdesign, Waarder