Autorijschool OP WEG

Rianne van Leeuwen
Peter van Leeuwen

Molendijk 6
3466 NB Waarder

0348 - 502054
06 - 21200998
06 - 23377220

info@autorijschool-opweg.nl

Zie hier onze privacy verklaring

Theorie

 

Voordat je praktijkexamen voor de personenauto kunt doen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen personenauto. Dit certificaat is jaar geldig. Wij bieden zeer uitgebreide mogelijkheden en ondersteuning voor het leren van de verkeerstheorie.

Als je theorie boeken, online theorie opleiding of examentrainingen e.d. wilt bestellen, bel of mail onze rijschool welke leermiddelen je wilt hebben en wij zorgen ervoor.

 

Het theorie-examen bestaat uit de volgende onderdelen:

Gevaar herkenning (25 vragen)

Verkeersregels (30 vragen)

Verkeersinzicht en risico’s (10 vragen)

 

Het theorie-examen bestaat uit ja/nee vragen, meerkeuze vragen, open vragen en gedragskeuze vragen. Je slaagt voor het theorie-examen als je 13 vragen goed hebt van het onderdeel gevaar herkenning en 35 vragen goed hebt van de onderdelen verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s.

Het theorie-examen duurt ongeveer een uur inclusief de toelichting voor de examenvragen. Daarna duurt het ongeveer een kwartier voordat de uitslag bekend is.

 

GESLAAGD

Als je geslaagd bent, krijg je na afloop een uitslag formulier. Het resultaat van het examen wordt via de elektronische weg vastgelegd. Dit is in de plaats gekomen van het (oude) theoriecertificaat.

 

GEZAKT

Als je gezakt bent voor het examen, dan krijg je een uitslag formulier met daarop per examen onderwerp het aantal vragen dat foutief, te laat of niet beantwoord is.

 

 

Wil je zien hoe het een en ander bij het CBR theorie examen centrum Utrecht er aan toe gaat,

Bekijk hier het filmpje:   Zo gaat het bij het theorie examen  

 

 

Veel succes met het halen

© PetRia webdesign, Waarder